Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


CT BUS Constanta anunta ca, de astazi, modifica mai multe trasee din municipiu

Postat la: 02.08.2020 - 03:36 | Scris de: Ziua News

0

  • Se modifică traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101.

Regia de Transport în Comun a municipiului Constanța CT BUS SA a anunțat, încă de acum câteva zile, publicul călător că, începând de astăzi, se modifică traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101, astfel:

- traseele 48 și 101 vor circula pe sensul de mers către Consulatul Turc, astfel: str. Mihai Viteazu - bd. Mamaia - str. I.G.Duca - bd. Ferdinand;

- traseele 44, 51 și 51b vor circula pe sensul de mers către Poarta 1, astfel: str. I. G. Duca - Bd. Mamaia - str. Mihai Viteazu- Poarta 1.           

Se înființează pe bd. Mamaia o nouă stație, la aproximativ 30 de metri de intersecția bd. Mamaia cu strada I. G. Duca. Demersul vine în sprijinul celor care locuiesc în zonă și care vor beneficia de un acces mai facil și mai rapid spre centrul orașului.

- traseele 44 și 51 vor circula pe sensul de mers către Casa de cultură astfel: Poarta 1- str. Mihai Viteazu - str. Țepeș Vodă - str. I.G. Duca.  

Schimbările survin din cauza modificării sensurilor de circulație pe strada Țepeș Vodă și I.G.Duca, modificări hotărâte de S.C. Confort Urban S.R.L.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE