Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Dreapta Liberala a ELIMINAT din programul sau impozitarea pensiilor speciale

Postat la: 21.09.2019 - 14:48 | Scris de: Ziua News

0

Dreapta Liberală, partid condus de Viorel Cataramă, a decis să elimine din program anularea prin impozitare a pensiilor speciale, potrivit unui comunicat de presă remis redacției STIRIPESURSE.RO. Membrii partidului susțin că militarii și magistrații trebuie să beneficieze în continuare de aceste pensii.

„Biroul Executiv Central al partidului politic Dreapta Liberala, întrunit în ședință în data de 20 septembrie, a hotărât să renunțe și pe cale de consecință să elimine din program prevederea privind anularea (prin impozitare) pensiilor speciale, deoarece: O lege în acest sens este dezbătută în Parlament, trecând deja de Senat. Militarii și magistrații trebuie să beneficieze în continuare de aceste pensii, iar o dezbatere publică pe acest subiect nu poate întotdeauna să aducă în evidență această realitate. Efortul bugetar în chestiune este mic”, se arată într-un comunicat de presă remis STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Dreapta Liberală transmite că decizia a fost luată cu majoritate de voturi.

Senatul a aprobat, miercuri, proiectul legislativ inițiat de Eugen Teodorovici privind impozitarea pensiilor speciale, care prevede impozitarea pensiilor între 7.000 și 10.000 de lei cu 30% din sumă.

Citește și: Atenție! Mădălin Voicu caracaterizează în termeni duri USR .

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE