Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Șeful Statului Major al Apararii Nicolae Ciuca a participat la exercitiul tactic cu trupe si trageri de lupta Istria 19

Postat la: 20.06.2019 - 21:24 | Scris de: Ziua News

0


Generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major al Apărării, a participat astăzi, împreună cu șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, general-maior Viorel Pană, la Ziua Distinșilor Vizitatori organizată în cadrul exercițiului tactic cu trupe și trageri de luptă „Istria 19”, la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană - Capu Midia.

În cadrul exercițiului, structurile de apărare aeriană cu baza la sol din cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer „Nicolae Dăscălescu” împreună cu
structuri aparținând 10th Army Air & Missile Defense Command (C 10/AAMDC/USAREUR) au executat trageri cu rachete sol-aer cu sisteme Patriot, Avenger, Hawk, SA-6 și SA-8, pe ținte reale.

Exercițiul tactic cu trupe și trageri de luptă „Istria 19” este un exercițiu de nivel tactic cu trupe în teren și trageri reale de luptă, executat în baza unui scenariu fictiv, destinat instruirii și evaluării structurilor de apărare aeriană cu baza la sol din cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer „Nicolae Dăscălescu”, integrat în exercițiul multinațional SABER GUARDIAN 19.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE