Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Eram toti 21 si drapelul: Fotografia, de dinaintea dezastrului, facuta in Afganistan. A fost atacul. 5 militari raniti. Care este starea lor

Postat la: 26.05.2019 - 05:48 | Scris de: Ziua News

0

Înainte să plecăm în misiunea de patrulare am făcut fotografia asta, scriu pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale, militarii aflaţi acum în Afganistan.

„Nu bănuia nimeni ce urma să se întâmple. Am plecat într-o misiune de patrulare mixtă cu partenerii americani. Totul părea în regulă până când... un MRAP de-al nostru a fost atacat cu un dispozitiv exploziv improvizat. 

Colegii noștri, plutonierul Marian Rusu, caporalii Florin Anton și Laurențiu Ștefan, Petrică Apetroaie șifruntașul Nicolae Petcu, au avut nevoie de primul ajutor și au fost evacuați pe cale aeriană la Spitalul Militar ROL III din Baza Aeriană Kandahar. 

Patru dintre ei au fost externați dar își continuă tratamentul și recuperarea în grija echipei medicale românești. Anton Florin este în continuare internat pentru tratament de specialitate. 

Ne este foarte greu să trecem prin astfel de incidente dar trebuie să ne continuăm misiunea.

Le suntem aproape colegilor noștri cu tot ce putem și sperăm să fie totul bine!
 
Ne uităm la fotografia asta și ne cuprinde un sentiment greu de explicat. Eram toți 21 și drapelul... Așa vom rămâne, până la capăt împreună"!

Sursa foto: Facbook/mapn.ro
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE