Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Europenii iși pierd din ce in ce mai mult increderea in viitorul UE - Sondajul care prevestește dezastrul

Postat la: 16.05.2019 - 13:15 | Scris de: Ziua News

0

Peste jumătate dintre cetățenii europeni, inclusiv 58% dintre români, sunt de părere că UE se va dezintegra în următorii 20 de ani, iar trei din 10 europeni consideră există posibilitatea reală a unui conflict între țările UE, arată un sondaj comandat de Consiliul European pentru Relații Externe, conform Mediafax.

În Franța, Germania, Belgia, Italia, Olanda, Austria, Slovacia, România, Grecia, Cehia și Polonia, majoritatea respondenților sunt de părere că destrămarea Uniunii Europene este o "posibilitatea reală", în următorii 10 până la 20 de ani, arată sondajul realizat de compania YouGov la comanda Consiliului European pentru Relații Externe, informează cotidianul The Guardian.

Din cele 14 țări incluse în sondajul YouGov, cel mai mare procent al celor care cred că UE se apropie de colaps s-a înregistrat în Slovacia (66%), iar pe următoarele locuri s-au poziționat Franța și România (ambele cu 58%).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE