Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Filmari intime cu Razvan Ciobanu au fost scoase la vanzare și risca sa devina publice: E ceva de nedescris, inimaginabil (Antena 3)

Postat la: 26.05.2019 - 04:48 | Scris de: Ziua News

0

Filmări făcute de creatorul de modă Răzvan Ciobanu sunt la vânzare și sunt peste 1.700 de înregistrări în care apar inclusiv iubiții lui Răzvan Ciobanu, potrivit Antena 3, care a anunțat sâmbătă seara că a fost spart un cont în care fostul creator de modă și-a salvat toate datele de pe telefonul mobil.

Jurnalista Mara Bănică susține că filmările au ajuns în posesia mai multor site-uri tabloide. Potrivit afirmațiilor Marei Bănică, jurnalista a primit propunerea de a cumpăra aceste înregistrări.

Se pare că filmările din telefonul lui Răzvan conțineau scene de amor fierbinți în care Razvan Ciobanu era protagonist:

”Sunt foarte multe, mi se pare super mega infracțiune (n.r. pentru violarea corespondenței). Sunt toate discuțiile, sunt mii și mii de discuți de pe whatsappul lui Răzvan. Eu am văzut tot. La mine a venit cu un telefon de pe care s-a accesat icloud-ul. Sunt toate conversațiile de pe mesajele, de pe whatsappul lui Răzvan, memoria lui. S-a accesat. Filmările, după cum era cadrul, sunt făcute de parteneri, dar e o filmare făcută de Răzvan într-o cameră de hotel, Răzvan fiind băgat într-un dulap. Am văzut un bărbat de culoare. Erau buletine ale unor oameni, sunt foarte mulți parteneri diferiți”, a declarat Mara Bănică la Antena 1.

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a spus si el, la Antena 3, că a văzut filmările.

„Filmarile alea nu cuprind persoane publice, sus-puse, sunt doar cei care apartin lumii din care facea parte Razvan Ciobanu. E ceva de nedescris. Imaginile stocate sunt ceva grotesc, ceva inimaginabil”, a spus acesta.

Citește și: Surprize la casele de pariuri: partidele aflate pe val; cine e pe tobogan la europarlamentare .

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE