Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Forumul de Afaceri Romania - Principatul Monaco, organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Postat la: 12.09.2019 - 08:16 | Scris de: Ziua News

0

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) organizează, joi, Forumul de Afaceri România - Principatul Monaco, unde invitat special este Robert Filon, ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Principatului Monaco în România, cu reşedinţa la Roma, informează Agerăres.

Evenimentul se desfăşoară în marja misiunii economice organizate de Monaco Economic Board, Monaco Chamber of Commerce şi Consulatul Onorific al Principatului Monaco în România, care se va afla în Bucureşti în perioada 11 - 13 septembrie a.c.

Principalul obiectiv al forumului vizează stabilirea de contacte între reprezentanţii mediului de afaceri român şi membrii misiunii economice din Principatul Monaco, care activează în: consultanţă şi cercetări de piaţă; marketing digital; sănătate, îngrijire şi industria cosmetică; industria de curăţenie; asigurări; papetărie pentru şcoli şi birouri.

Delegaţia include, de asemenea, şi o asociaţie de binefacere.

Reprezentanţii companiilor monegasce au oportunitatea de a face o scurtă prezentare a activităţii lor şi a oportunităţilor de cooperare cu firmele româneşti, urmând ca apoi să intre în dialog cu oamenii de afaceri din ţara noastră, interesaţi de identificarea de noi clienţi, furnizori sau parteneri de afaceri, cunoaşterea condiţiilor şi posibilităţilor investiţionale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE