Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


HC Dobrogea Sud Constanta, primul antrenament in Sala Sporturilor dupa aproape patru luni (galerie foto)

Postat la: 30.06.2020 - 19:00 | Scris de: Ziua News

0


• Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud au început pregătirea în urmă cu o săptămână

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța au efectuat, astăzi, primul antrenament în Sala Sporturilor după aproape patru luni, pauza fiind adusă de interdicțiile dispuse în urma pandemiei de coronavirus.  

La ședința de pregătire, au fost luate toate măsurilor de siguranță pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus. Componenții echipei au intrat în sală pe baza unui tabel, după ce au fost verificați cu un termoscaner.

Cu excepția ultimilor jucători transferați, turcul Onur Ersin și rusul Vitaly Komogorov, care nu și-au obținut încă vizele de ședere în România, toți handbaliștii vor fi la pregătire în această săptămână. Căpitanul Zoran Nikolic a sosit în Constanța, iar portarul egiptean Karim Hendawy va ajunge în această seară. Primul jucător transferat în această vară, internaționalul croat Alen Blazevic, a făcut deja cunoștință cu Sala Sporturilor. Fostul jucător al lui Pick Szeged s-a acomodat deja cu echipa, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.


Antrenorul principal Djordje Cirkovic conduce un program de pregătire de șase săptămâni.

Am început mai devreme pregătirea pentru că, în noile condiții, trebuie să facem antrenamente cam 6 săptămâni. A fost o pauză foarte lungă. Sunt aproape 100 zile fără handbal, asta e foarte periculos pentru jucători. De aceea, am început cu 10 zile înainte. E prima dată când am intrat în sală, trebuie să începem programul foarte ușor. Ne facem treaba fără panică, vedem cum va fi. Asta e noua realitate după Covid, a menționat Cirkovic, potrivit sursei citate.

La echipă se mai așteaptă un inter dreapta, după plecarea lui Dejan Malinovic.

Aumai părăsit echipa pivotul Marius Mocanu și extrema stânga Vencel Csog, venind în schimb interii stânga Alen Blazevic și Vitaly Komogorov și centrul Onur Ersin.

Au plecat 3, au venit 3. Mi se pare, totuși, că avem mai mult echilibru în echipă. Cu Komogorov și Onur sunt mai ulte variante în atac. Cu Blazevic, care are o experiență de 10 ani în Liga Campionilor, cu siguanță am câștigat un jucător în zona centrală în apărare. Cea mai mare problemă acum este că nu avem stângaci. Dacă rezolvăm, eu zic că echipa este mai bună decât anul trecut. Ne trebuie un stângaci bun, care să joace și apărare, a mai spus Djordje Cirkovic.

În această săptămână, HCDS va lucre în sală, pe stadion și în sala de forță.

În perioada 6-17 iulie, este prevăzut un cantonament, la Sfîntu Gheorghe, unde a fost fixat și Totodată, un meci de verificare, pe 15 iulie, cu CSM Făgăraș. De asemenea, sfârșitul lunii iulie, la Constanța. este prevăzută o dublă amicală cu Steaua. La varianta unui tuneu în străinătate, cu 5-6 meciuri amicale, s-a renunțat, întrucât implică riscuri destul de mari.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE