Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


In pat cu procurorul! Dezvaluiri INCENDIARE din politica romaneasca - Sex, spionaj și catușe

Postat la: 16.09.2017 - 22:55 | Scris de: Ziua News

0

Există momente în care anchetatorii nu se dau în lături de la nimic pentru a obține probele necesare, a declarat Sabina Iosub, la Antena3, care a dezbătut subiectul, sâmbătă seară, într-o ediție specială . Ultimul caz este cel al procurorului Mircea Negulescu, zis și Portocală, care a încercat să intre în patul fiicei baronului de Prahova, Andreea Cosma, pentru a afla informații care îi foloseau în anchetă. Chiar dacă era căsătorit acesta îi trimitea mesaje de amor tinerei.

„L-am cunoscut pe domnul Negulescu întâmplător undeva la jumătea anului 2013. A venit însoţit de un client de al meu de la notariat în biroul meu notarial. A inceput sa-mi faca o serie de avansuri. A început să-mi faca curte. A încercat să mă cucerească sentimental, dar încercarea a fost nereuşită. Îmi trimitea flori, îmi trimitea prăjituri printr-un prieten foarte apropiat, domnul Cantemir", a mărturisit Andreea Cosma, la un post de televiziune.

Emoții pentru fostul prezentator de televiziune Oreste Teodorescu. Fiica lui s-a căsătorit / FOTO

Există însă și cazul unui fost ministru din Guvernul Victor Ponta, care s-a trezit cu microfoane în lenjeria intimă. Este vorba de fostul ministru al Finanțelor, Orlando Teodorovici. Obiectul a fost descoperit la timp, iar politicianul păstrează și acum dovada.

„Îl am și acum, îl pot arăta.”, declara, la începutul lunii martie, Teodorocivi la Antena3.

Corina Crețu, veste URIAȘĂ pentru România: sugestie pentru Dragnea și Tăriceanu

Năucitoare sunt și dezvăluirile fostului judecător al Curţii Constituţionale, Toni Greblă, că era monitorizat în baie.

„A fost montată aparatură în toate încăperile, inclusiv în baie. În camera de la hotel. Această măsură a fost nejustificată reprezintă un fapt absolut cert, din septembrie 2014-ianuare 2015, nu există nicio probă pentru această perioadă. (...) Timp de patru luni am fost monitorizat în cel mai aspru şi intim mod eu şi familia mea şi cu acele imagini eu nu ştiu ce s-a întâmplat”, povestea Toni Greblă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE