Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Incep exproprierile pentru Aeroportul International Mihail Kogalniceanu. Iata lista completa a proprietatilor vizate

Postat la: 05.07.2020 - 15:11 | Scris de: Ziua News

0

  • A fost publicată în Monitorul Oficial partea I, nr. 583/3 iulie 2020 hotărârea privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor porprietate privată care constituie coridorul de expropriere  situat pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes național privind obiectivul de investiții"Amenajare bandă pista și RESA" la Aeroportul Internațional Mihai Kogălniceanu- Constanța, comuna Mihai Kogălniceanu, județul Constanța.
 
Se aprobă astfel amplasamnetul lucrării de utuilitate publică de interes național privind obiectuvul de investiții privind "Amenajare bandă pista și RESA (Runway End Safety Area- suprafață de siguranță la capăt de pistă", potrivit planurilor de amplasamnet/ hărților topografice.
 
Se aprobă declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere situat pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes național.
 
Se aprobă lista curpinzând imobilele proprietate privată supuse exproprierii, situate pe raza localității Mihai Kogălniceanu, județul Constanța.
 
Planurile topografice cu amplasamentul lucrării de de utilitate publică de interes național, aferente localității Mihai Kogălniceanu, județul Constanța se aduc la cunoștință publică prin afișarea la sediul consiliului local, și respectiv prin afișarea pe pagina proprie de internet a expropriatorului, potrivit legii.  

Iată lista completă a imobilelor proprietate privată supuse exproprierii:


 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE