Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ion Cristoiu o distruge pe Viorica Dancila: Nu cred ca a facut cineva mai rau guvernarii PSD

Postat la: 18.05.2019 - 23:40 | Scris de: Ziua News

0

Ion Cristoiu afirmă că numirea Vioricăi Dăncilă în fruntea Guvernului a adus pagube uriașe PSD, în opinia acestuia premierul fiind în imaginea publică „proasta”, potrivit Mediafax.

Ion Cristoiu susține existența unui conflict între Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, care a ieșit la suprafață odată cu remanierea Guvernului și înlocuirea lui Tudorel Toader, mitingul PSD de la Iași sau eliminarea din Guvern a unor oameni apropiați liderului PSD.

“Sunt semnalele unei cerți rupturi care era inevitabilă deoarece până și Viorica Dăncilă nu e un robot”, a susținut Ion Cristoiu.

Jurnalistul a arătat că aceste tensiuni, care nu sunt de fațadă, sunt generate de dorința de control și caracterul suspicios al liderului PSD.

“Tensiunile Dragnea-Dăncilă sunt reale, după toate datele pe care le am și eu, nu sunt de fațadă și sunt și logice, și legice (...) Liviu Dragnea e și suspicios. Pe lângă faptul că vrea să conducă el până la nivel de virgulă și premierul să nu mai fie om, și roboții au o minimă independență, el în același timp se și teme. În momentul în care cineva, cum a fost Grindeanu. Grindeanu începuse să zburde prin Europa. El zice . Și atunci s-a ajuns, știu precis, la soluția cu Viorica Dăncilă, o soluție catastrofală pentru PSD. Nu cred că a făcut cineva mai rău guvernării PSD decât Viorica Dăncilă pentru că dacă Dragnea e un monstru în imaginea publică, cum vreți, oricine de acolo poate fi criticat, ea este, în imaginea publică, proasta. Dacă e vorba de o pagubă uriașă făcută PSD a fost numirea ei, care a fost efectul acestei preocupări de-a lui Dragnea de a avea pe cineva subordonat și, în mod inevitabil, între timp lucrurile au început să scârțâie”, a explicat Ion Cristoiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE