Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Legenda a rockului romanesc a ajuns ajutor de politist in UK

Postat la: 27.10.2020 - 10:08 | Scris de: Ziua News

0

Liviu Hoisan, legenda rockului nostru în comunism, este ajutor de polițist în Marea Britanie
Cândva unul dintre cei mai cunscuți rockeri pe la noi, Liviu Hoisan este acum ajutor de polițist în Marea Britanie.
Hoisan a absolvit cursuri de specialitate în domeniul securității publice în Birmingham Rezident de șapte ani în cel de-al doilea mare oraș al Regatului Unit, ”Comandorul Hoisan”, a absolvit cursuri și pregătire de specialitate în domeniul securității, este licențiat și participă la multe evenimente sociale ce au loc în metropola ce l-a adoptat, a doua ca mărime din Regatul Unit al Marii Britanii.
”Acum lucrurile s-au blocat temporar. Am lucrat la evenimete publice de anvergură, concerte, expoziții, ordine publică. Colaborăm strâns cu poliția. Birmingham este un oraș aparte. Cu oricine vorbesc nu se poate să nu aibă o cunoștință din marile trupe care s-au născut aici și au reformat rockul mondial. Stau aproape de podul ce poartă numele megagrupului Black Sabbath, prima și cea mai influentă formație de heavy metal. Implicit de locul unde a copilărit Ozzy Osbourne. Duc o viață liniștită, decentă, cu contribuții plătite plină de prieteni. Am automobil degeaba, ca majoritatea britanicilor merg cu autobuzul care este foarte eficient în oraș”, ne povestește Liviu Hoisan. ”Muzica? Mă mai joc acasă. Lumea s-a schimbat, localurile sunt scumpe pentru cei dornici să vadă un concert. Însă rămân activ în peisajul underground-ului muzical din Birmingham”, completează ”comandatorul” ce are acum uniformă de ordine publică.
Sursa: Libertatea

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE