Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ludovic Orban anunța prioritatea ZERO a Guvernului PNL: Vom aloca toate fondurile

Postat la: 18.09.2020 - 14:32 | Scris de: Ziua News

0

Premierul Ludovic Orban a spus că prioritatea zero a Guvernului este reprezentantă de proiectele de infrastrură. Orban a spus că se lucrează în vederea reducerii birocrației din domeniu, iar pe viitor contractele vor fi semnate mai rapid.

”Mă bucur să văd un tronson plin de viață. În curând, de la Târgu Mureș se va putea ajunge la Borș pe autostradă. De asemenea, pe noi ne interesează ca și frații noștri din Basarabia să ajungă la infrastructura de transport de nivel european.

Obiectivele nostre sunt foarte clare: investițiile de infrastructură sunt prioritatea zero și vom aloca toate fondurile necesare.

Mai mult decât atât, am făcut câțiva pași pentru a umbla la legislația în materie de infrastructură publică. Nu mai vrem să existe piedici, ne dorim ca toate contractele să fie semnate cât mai repede, să nu mai fie prinse în hățișul contestațiilor.”, a spus Ludovic Orban.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE