Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Marti, 22 septembrie, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va sluji la Agigea si Lazu

Postat la: 18.09.2020 - 13:00 | Scris de: Ziua News

0

  • Duminică, 20 septembrie, IPS Teodosie va face parte din soborul de arhierei care va oficia slujba de târnosire a Catedralei Episcopale „Învierea Domnului” din Oradea.

Astăzi, 18 septembrie, de la ora 23.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Gheorghițeni, comuna Dorna Arini.

Mâine,  19 septembrie, de la ora 23.00, ierarhul va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Duminică, 20 septembrie, IPS Teodosie va face parte din soborul de arhierei care va oficia slujba de târnosire a Catedralei Episcopale „Învierea Domnului” din Oradea. Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei aniversează împlinirea a 100 de ani de la reînființarea Eparhiei, prin Decretul Regal semnat de Regele Ferdinand I Întregitorul la 30 august 1920, și 340 de ani de la prima atestare documentară oficială.

Luni, 21 septembrie, de la ora 7.45, IPS Teodosie va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Marți, 22 septembrie, de la ora 6.45, Arhiepiscopul Tomisului va târnosi biserica „Sfântul Cuvios Efrem cel Nou” din Agigea, situată lângă podul nou. După slujbă, credincioșii vor putea să se închine în Sfântul Altar.

Tot marți, de la ora 18.00, IPS Teodosie va oficia slujba de sfințire a apei (Aghiasma mică), urmată de Taina Sfântului Maslu la biserica „Înălțarea Domnului” din Lazu.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE