Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Mascatii au gasit zeci de kilograme de cannabis. Un barbat a fost incatusat

Postat la: 30.06.2020 - 18:48 | Scris de: Ziua News

0

  • Inculpatul desfășura activități de comercializare de substanțe stupefiante către consumatorii de pe raza județului Mehedinți.

Azi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea pentru o perioadă de unui cetățean, pentru săvârșirea infracțiunilor de cultivarea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc și mare risc, fără drept, introducerea sau scoaterea din ţară de droguri de risc şi de mare risc, fără drept  și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, prepararea, cumpărarea sau deținerea  de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept.

În fapt, s-a reţinut că inculpatul D.P. desfășura activități de comercializare de substanțe stupefiante către consumatorii de pe raza județului Mehedinți.
 
Ieri, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Mehedinți au efectuat 2 percheziții domiciliare în urma cărora au fost identificate și ridicate 64 de plante de cannabis, având diferite stadii de dezvoltare, însumând cantitatea totală de 24 kg de cannabis.
 
În cursul zilei de mâine, inculpatul D.P. urmează să fie prezentat Tribunalului Mehedinți cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE