Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Mesajul lui Dancila la 18 ani de la atentatele din 11 septembrie: 'Este un moment pe care nu avem voie sa il uitam'

Postat la: 11.09.2019 - 13:16 | Scris de: Ziua News

0

Premierul Viorica Dăncilă îşi exprimă solidaritatea faţă de poporul american la comemorarea victimelor tragediei din 11 septembrie 2001 și susține că „avem cu toții datoria de a lupta neîncetat împotriva actelor de terorism”.

Citește și: SURSE - SCHIȚA VIITORULUI GUVERN: mutările pregătite de PSD pentru cabinetul Dăncilă 2

„Astăzi se împlinesc 18 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, oribila tragedie care a luat mii de vieți și care a zdruncinat o lume întreagă. Sunt astăzi tineri care privesc chipurile părinților doar în poze, sunt frați și mame îndurerate, sunt suflete sfâșiate de dor și greutate. Le doresc liniște, alinare și putere tuturor celor care au pierdut pe cineva drag în astfel de nenorociri.

Este un moment pe care nu avem voie să îl uităm, așa cum nu avem voie să închidem ochii în fața violenței extreme, a actelor criminale, a celei mai josnice forme de lașitate. Avem cu toții datoria de a lupta neîncetat împotriva actelor de terorism, de a ne continua eforturile și a ne întări sprijinul pentru instaurarea păcii și a stabilității durabile la nivel mondial”, scrie Dăncilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE