Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Șoferita, trimisa in judecata dupa ce a intrat intr-o masina a Politiei

Postat la: 18.09.2020 - 13:48 | Scris de: Ziua News

0

  • Șoferița, pe fondul neatenției a efectuat o manevră spre stânga, a creat stare de pericol pentru o autoutilitară MAI, nu a respectat semnalele luminoase și sonore ale autoutilitarei și a efectuat o nouă manevră, spre partea opusă, care a dus la impactul cu mașina Poliției. 

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justițieau încheiat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată  a unei inculpate,sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2, 3 și 4 Cod penal rap. la art. 194 alin.1 lit. b Cod penal.

În fapt, în ziua de 21.04.2016, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe fondul neatenției a efectuat o manevră spre stânga, a creat stare de pericol pentru o autoutilitară MAI, nu a respectat semnalele luminoase și sonore ale autoutilitarei și a efectuat o nouă manevră, spre partea opusă,  care  a dus la impactul cu mașina Poliției, toate acestea ducând la vătămarea corporală a trei persoane (aceștia suferind leziuni vindecabile în peste 90 zile îngrijiri medicale, precum și prejudicii estetice permanente – una dintre persoanele vătămate).

Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Judecătoriei Caransebeș, spre competentă soluționare.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE