Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Performanța: Șeful Postului de Jandarmi Montan Valiug a cucerit cel mai inalt varf din America de Sud

Postat la: 18.01.2020 - 22:48 | Scris de: Ziua News

0

Șeful Postului de Jandarmi Montan Văliug, plutonierul adjutant Iosif Adalbert Krepela, a cucerit azi, 18 ianuarie 2020, Vârful Aconcagua (6.962 de metri), unul din cele mai importante șapte vârfuri ale lumii, notează CAON.RO.

„Pe vânt puternic și temperaturi sub 0 grade Celsius, temerarul montaniard jandarm a început ascensiunea în urmă cu 15 de zile, pe un traseu dificil, care i-a pus la încercare toate calitățile fizice și psihice. Plutonierul adjutant Iosif Adalbert Krepela își desfășoară activitatea în Jandarmerie din anul 2005. De-a lungul timpului a participat la numeroase acţiuni de salvare, fiind unul dintre cei mai experimentaţi jandarmi montani. În prezent îşi desfăşoară activitatea la Postul de Jandarmi Montan Văliug din cadrul IJJ Caraș-Severin“, era mesajul postat sâmbătă dimineața de Jandarmeria Română.

Iar Jandarmeria cărășeană a postat mesajul fiicei lui Krepela, care a anunțat reușita tatălui său. „Sunt mândră de tatăl meu. După 11 ore de urcat în noapte, a cucerit Vârful Aconcagua (cel mai înalt munte din Argentina și simultan cel mai înalt munte din ambele Americi). Felicitări, tată, ne-ai făcut mândri de tine!“.

Vârful Aconcagua este în Argentina și este cel mai înalt munte din ambele Americi. Așadar, de la poalele Semenicului, prin ambiție și atitudine, se poate ajunge și la aproape 7.000 de metri!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE