Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


PNL anunța ca intra in RAZBOI TOTAL: Ce le cere romanilor sa le faca parlamentarilor din coaliția PSD-ALDE-UDMR

Postat la: 18.02.2019 - 21:15 | Scris de: Ziua News

0

Partidul Naţional Liberal declară război total OUG 114/2018 şi va demara o campanie cu scopul de a-i determina pe români să se adreseze parlamentarilor din coaliţia de guvernare PSD-ALDE-UDMR şi să le comunice dorinţa lor de a vota împotriva acestui act normativ, a declarat luni liderul liberalilor Ludovic Orban.

"Am luat decizia de a demara o campanie care să fie adresată către toţi cetăţenii români, campanie care se va derula prin toate mijloacele de comunicare posibile, atât prin media, cât şi prin online, de asemenea prin campanie directă către cetăţeni pentru a determina cetăţenii să se adreseze către fiecare parlamentar din coaliţia de guvernare PSD-ALDE-UDMR, astfel încât să le comunice dorinţa de a vota împotriva Ordonanţei 114. Efectele OUG 114 sunt catastrofale şi vor înrăutăţi viaţa fiecărui român. Fiecare cetăţean va fi obligat să plătească taxe şi impozite locale mai mari, la nivelul plafonului maxim, ca urmare a OUG 114, fără ca la baza deciziei de stabilire a impozitelor şi taxelor să fie hotărâri ale consiliilor locale sau ale consiliilor judeţene", a precizat Orban, la finalul şedinţei BPN al PNL.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’

El a adăugat că, după aplicarea OUG 114, fiecare cetăţean român va plăti energia electrică, gazul şi energia termică la un preţ mai mare decât cel actual.

"Fiecare cetăţean român riscă să aibă rata mai mare la bancă. (...) Ordonanţa 114 va înăspri condiţiile de creditare nu numai pentru cetăţeni, ci pentru toate companiile. Companiile vor putea obţine credite în condiţii mult mai severe şi cu o dobândă mult mai mare, lucru care va afecta profitabilitatea şi mai ales competitivitatea la nivel naţional şi internaţional. Prin OUG 114 se va desfiinţa Pilonul 2 de pensii, visul PSD-ALDE de a naţionaliza pilonul 2 de pensii va fi pus în practică, pentru că nicio firmă privată dintre cele care administrează astăzi Pilonul 2 nu va mai rămâne în piaţă, va renunţa la administrarea acestor bani, pentru că sunt impuse în ordonanţă condiţii care îi împiedică să îşi menţină profitabilitatea şi care vor determina întârzierea recuperării investiţiilor făcute pe perioade de 40 - 50 de ani", a arătat Ludovic Orban.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’

Preşedintele PNL a spus că obiectivul acestei campaniei este ca un număr cât mai mare de cetăţeni să determine parlamentarii să voteze împotriva ordonanţei, alături de PNL, pentru a reuşi abrogarea acestui act normativ "criminal, care pune în pericol dezvoltarea României".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE