Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Preotul paroh al unui lacas de cult de la Dorna-Arini, amendat in urma unei slujbe religioase oficiate de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului (video)

Postat la: 11.07.2020 - 15:12 | Scris de: Ziua News

0


• Preotul paroh, sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat, la un lăcaș de cult din Dorna-Arini (județul Suceava), Liturghia Sf. Ioan Gură de Aur, iar, după cum se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, preotul paroh al așezământului de cult a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, pentru organizarea defectuoasă a activității.      

Urmare a apariției în spațiul public a unor imagini video postate pe site-ul Arhiepiscopiei Tomisului și care surprind o slujbă oficiată de IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, la o biserica din localitatea Dorna Arini, jud. Suceava, a fost constituită și deplasata la fața locului o echipă mixtă formată din polițiști și personal DSP Suceava.
Polițiștii au constatat că procesiunea religioasă a avut loc în noaptea de 08/09.07.2020 între orele 23.30-02.30. A participat un sobor de preoți din Constanța si IPS Teodosie si preotul paroh al bisericii de la Dorna Arini. De asemenea, au participat cca. 45-50 de enoriași. Deși sunt amplasate afisaje privind obligativitatea respectării distantarii sociale si portul mastii de protecție, aceste măsuri nu au fost  organizate eficient de administrația lacasului de cult.
Pentru acest motiv, preotul paroh al asezamantului a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 500 lei pentru organizarea defectuoasă a activității. Totodată, polițiștii continuă verificările si în funcție de rezultatele obținute vor fi dispuse și alte măsuri sanctionatorii, a informat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.
Sursa foto și video: Facebook (Arhiepiscopia Tomisului)
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE