Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Primul prezidențiabil care a mers sa iși depuna candidatura la BEC și a fost REFUZAT: Are documentele incomplete

Postat la: 20.09.2019 - 02:16 | Scris de: Ziua News

0

Miron Cozma va trebui să revină la sediul Biroului Electoral Central cu "documentele puse la punct" în vederea validării candidaturii sale la alegerile prezidenţiale, a declarat joi preşedintele AEP, Constantin Florin Mituleţu-Buică.

Precizarea lui Buică a survenit unei întrebări referitoare la acest subiect, informează agerpres.ro.

Citește și: Mare atenție! Șoferii pot rămâne mult mai ușor fără permis – Noile modificări din Codul Rutier

"Da, aşa am înţeles şi eu de la colegii noştri, în şedinţă, că domnul Cozma ar trebui să revină mâine (n.r. vineri) şi să-şi depună candidatura, potrivit legii, cu documentele puse la punct. Am primit la BEC diverse candidaturi, propuneri de candidaturi, răspunsul este să se prezinte cu toate documentele, potrivit dispoziţiilor legale", a afirmat Buică.

El a adăugat că nu ştie câte persoane şi-au depus candidaturile pentru alegerile prezidenţiale, dar a precizat că termenul limită este data de 22 septembrie.

Citește și: Mare atenție! Șoferii pot rămâne mult mai ușor fără permis – Noile modificări din Codul Rutier

"În acest moment sunt încă în depunere candidaturi la BEC, înţeleg că ieri au fost depuse două candidaturi, astăzi sunt în depunere, în continuare, candidaturi până la sfârşitul programului. Nu aş putea să vă spun câte vor fi la acest moment, dar termenul se termină pe 22, la sfârşitul acestei săptămâni", a mai precizat preşedintele AEP.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE