Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Raport Covid“ local: 426 de pacienti vindecati la Constanta. Alti 98 sunt inca internati

Postat la: 05.07.2020 - 16:48 | Scris de: Ziua News

0•    Constanța înregistrează 23 de decese

Reprezentanții Prefecturii Constanța au dat publicității situația actualizată pentru județul Constanța cu privire la evoluția epidemiei de Coronavirus. Potrivit autorităților, 98 d epersoane sunt internate la acest moment, 426 de pacienți au fost declarați vindecați și externați, iar Constanța înregistrează 23 de decese. La nivelul județului au fost confirmate de la început și până în prezent 482 de persoane infectate.

Iată datele oficiale remise de Instituția Prefectului – Județul Constanța:

În contextul numărului însemnat de infectări cu virusul SARS-CoV-2 înregistrat în ultimele zile în județul Constanța, reiterăm importanța respectării tuturor măsurilor recomandate de specialiști. Facem apel către populația județului Constanța să respecte normele de distanțare socială, să poarte masca de protecție și să mențină o igienă corespunzătoare a mâinilor!

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 482 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 23 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 426 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 98 de persoane internate, dintre care 92 din județul Constanța și 6 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 259 de sancțiuni contravenționale (în cuantum de 94.250 de lei), dintre care 49 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 17 societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 04 iulie a.c., peste 650 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța.

NOTĂ: Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică.


 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE