Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Remus Radoi: Acum 40 de zile, am semnalat fapte grave din Caracal in biroul lui Gheorghe Nucu (ex-secretar de stat MAI)

Postat la: 14.08.2019 - 18:56 | Scris de: Ziua News

0

Omul de afaceri Remus Rădoi, chemat să ajute poliţia în cazul crimelor din Caracal și care a acuzat marți că șefii poliției Caracal anunțau infractorii înainte de intervenții, a declarat miercuri la Antena 3 că a fost primit în audiență de fostul secretar de stat MAI Gheorghe Nucu Marin (demis după cazul Alexandrei) și că i-a povestit acestuia despre „fapte de o gravitate foarte mare” din Caracal. El a povestit cum a fost trimis apoi la șeful DGIPI Olt și că a mers în audiență și la șeful DGA:

  • Acum aproximativ 40 de zile am depus o cerere de audienta (la Gheorghe Nucu, secretar de stat la Interne), am fost la poarta ministerului. M-a primit (secretarul de stat de la Interne, n.red.), am povestit despre ce se intampla in Caracal si am fost sfatuit sa depun catre seful DGIPI Olt. Documentul il aveam redactat de acasa, cu toate informatiile pe care le aveam la acea data. Faptele semnalate erau de o gravitate foarte mare si mi s-a dat de inteles (in discutia cu Gheorghe Nucu de la Interne, n.red.) ca se va actiona cu celeritate. (Nucu - n.red.) mi-a spus ca e foarte grav si asteapta si raportul DGIPI si daca se confirma se va trimite un corp de control si se vor lua masurile care se impun.
  • Da (m-a indrumat spre seful DGIPI Olt, Catalin Dogaru). Merg spre acest om, imi spune ca si dansii erau la cunostinta despre ce relatam eu acolo. Din cunostintele mele, inainteaza acest raport catre MAI dar am constatat ca nu se misca lucrurile foarte repede. A venit un corp de control la Caracal si in momentul tragediei inca continuau controlul.
  • In opinia mea, nu (se rezolva ce-am semnalat, n.red). La (Catalin Ionita, seful DGA, n.red) am mers tot intr-o zi de audienta, am spus ca sunt lucruri grave, am fost primit la dumnealui.

Întrebat dacă a scris despre „o fratie intre oamenii legii si infractori” si despre „retele de trafic de minori”, acesta a raspuns afirmativ: 'Da'. „Am scris 4 foi”, a indicat el. Rădoi a precizat că numele lui Gheorghe Dincă nu apare în material.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE