Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Se aproprie absolvirea liceului: Sanctiuni pentru cei care nu respecta legislatia rutiera

Postat la: 24.05.2019 - 17:12 | Scris de: Ziua News

0

Polițiștii rutieri îi îndeamnă pe liceeni să nu-și pună siguranța în pericol și să evite să iasă în exteriorul autoturismelor atunci când acestea se află în trafic.

„Absolvirea ciclului de învățământ liceal este un prilej de bucurie pentru adolescenții constănțeni, însă o parte a acestora alege să-și manifeste fericirea printr-un comportament care încalcă normele privind ordinea și liniștea publică și, totodată, pun în pericol siguranța tuturor participanților la trafic.
 
Polițiștii rutieri constănțeni atrag atenția asupra faptului că legislația rutieră prevede atât obligativitatea folosirii de către pasageri a centurii de siguranță, cât și interdicția de a se afla pe elementele exterioare ale caroseriei vehiculului (geamuri laterale,  trapă, etc.).
 
În acest context, atragem atenția asupra faptului că un astfel de comportament atrage după sine amenzi de până la 1500 de lei”, transmite IPJ Constanța.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE