Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Se pregatește cel mai mare Proiect de fluidizare a Traficului din Capitala. Un Mega-Bulevard nou-nouț va strabate 3 sectoare (VIDEO)

Postat la: 27.01.2020 - 22:48 | Scris de: Ziua News

0

Bucureștiul se pregătește de un Mega-bulevard nou-nouț care va străbate 3 sectoare. Anunțul a fost făcut de primarul Sectorului 5, Daniel Florea, care a nunțat că acest bulevard va lua naștere prin transformarea a 7,4 km liniari de cale ferată dezafectată între Cotroceni (Răzoare) și Șoseaua Giurgiului.

Vezi și: Florin Cîțu a atins CULMEA GUVERNĂRII: NEAGĂ că s-a împrumutat 3 miliarde de euro pe 30 de ani și îl contrazice pe ministrul... Cîțu

”CEL MAI MARE PROIECT REAL DE FLUIDIZARE A TRAFICULUI IN 3 SECTOARE DIN BUCURESTI! Transformarea a 7,4 km liniari de cale ferata dezafectata (de 30 de ani) intr-un mega-bulevard intre Cotroceni (Razoare) si Soseaua Giurgiului.”, anunță primarul Daniel Florea pe pagina sa de Facebook.

El anunță că i-a invitat Joi, 30 ianuarie, ora 13.00 pe toți 42 de parlamentari de București să semneze inițiativa legislativă prin care cei 7,4 km de cale ferată dezafectată aflați în proprietatea publică a statului, a Ministerul Transporturilor și a CFR în proprietatea Primăriei Sectorului 5. El susține că dacă acest lucru se va întâmpla și se va finaliza proiectul inițiat de el atunci se va fluidiza substanțial traficul în jumătate din București.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE