Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Twitter a raportat o crestere sub asteptari a numarului de utilizatori; Actiunile au scazut cu 13%

Postat la: 30.10.2020 - 08:47 | Scris de: Ziua News

0

Twitter a anunţat joi o creştere sub aşteptările analiştilor a numărului de utilizatori în trimestrul al treilea şi că anticipează o creştere a cheltuielilor în actualul trimestru, informaţii care au dus la scăderea acţiunilor companiei cu 13%, după închiderea bursei din New York, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

Compania a arătat că în trimestrul al treilea a avut 187 de utilizatori activi zilnici monetizabili, în timp ce analiştii se aşteptau la 192,2 milioane.

Costurile şi cheltuielile au urcat cu 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 880 de milioane de dolari, compania cheltuind mai mult pe infrastructură.

Twitter se aşteaptă la o creştere de 20% a cheltuielilor în trimestrul al patrulea.

Citește și: DNA către apărătorii lui Piedone în dosarul Colectiv: 'Câte cluburi au ars în țară ați întrebat? De vreme ce ați întrebat primăriile cum procedau?

Compania anticipează menţinerea sau îmbunătăţirea tendinţei veniturilor, în actualul trimestru, dar a avertizat că este dificil de anticipat cum vor reacţiona advertiserii la alegerile prezidenţiale de pe 3 noiembrie.

Datele publicate joi de Twitter îi îngrijoreză pe investitori, a declarat Michael Nathanson, analist la firma de cercetări MoffettNathanson.

Veniturile totale au crescut cu 14% în termeni anuali, la 936 milioane de dolari, în trimestrul încheiat pe 30 septembrie, depăşind estimarea analiştilor, de 777,15 milioane de dolari.

Veniturile din publicitate au urcat cu 15%, la 808 milioane de dolari faţă de aceeaşi perioadăp a anului trecut, depăşins estimarea medie a analiştilor, de 645,95 milioane de dolari.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE