Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Un lider ALDE le prezice un viitor sumbru celor patru vicepresedinti care au tradat: 'Neamțul este președinte jucator'

Postat la: 11.09.2019 - 23:08 | Scris de: Ziua News

0

Nu mai puţin de patru vicepreşedinţi ai ALDE - Teodor Meleşcanu, Graţiela Gavrielscu, Alexandru Băişanu şi Ion Cupă - au încălcat deciziile forurilor de conducere ale partidului şi au decis să susţină PSD. Fostul ministru Toma Petcu, şi el vicepreşedinte al ALDE, susţine că trădătorii din partid nu doar că nu vor ajunge miniştri, dar vor fi maziliţi şi de PSD.

"„La pomul lăudat să nu te duci cu sacul”, spune o vorbă din străbuni. Cei trei colegi, de fapt foști colegi, s-au dus la Dăncilă să-i ungă miniștri. Numai că, decizia aparține lui Iohannis și istoria recentă arată că neamțul este președinte jucător. Așa că, viitorul lor este previzibil: excluși din ALDE pentru că au încălcat decizia din ședința Biroului Politic Central al ALDE de a nu accepta funcții fără acordul partidului și maziliți de PSD pentru că nu o să le fie de niciun folos. Treaba este că Dăncilă nu va scăpa de votul din Parlament și nici nu va scăpa de cuțitele pesediștilor după ce va pierde funcția de premier", scrie Toma Petcu pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

CITEȘTE ȘI: Cum luptă ceapa cu infecțiile, febra și tusea: De ce se pune în ureche .

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE