Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


VIDEO Cersetoarele romance umilite de olandezi: 'Daca ne-ar umili asa in fiecare zi ce bine ar fi!'

Postat la: 21.09.2020 - 08:31 | Scris de: Ziua News

0

Mai mulţi suporteri olandezi ai echipei PSV Eindhoven au umilit, în urmă cu 4 ani, mai multe cerşetoare originare din România. Suporterii le-au cerut femeilor să facă flotări pentru câţiva euro. Olandezii au mai aruncat bani în direcţia femeilor. „Nu a fost niciodată intenţia noastră conştientă de a nu respecta sau umili aceste femei. Regretăm profund şi dorim să oferim cele mai sincere scuze, sperând că vor putea să le accepte”, se menţionează în scrisoarea trimisă de avocaţii olandezilor.

În schimb, cerşetoarele originare din România susţin că nu s-au simţit niciun moment umilite de olandezi. Intervievate de jurnaliştii spanioli de la El Mundo, au spus că s-au bucurat că au primit bani, scrie Adevărul.

„Dacă ne-ar umili aşa în fiecare zi ce bine ar fi! Am câştigat mai mulţi bani atunci decât într-o lună. Oamenilor li se poate părea ruşinos, dar la ce bani am făcut atunci, cei opt copii ai mei vor fi recunoscători. Sper să mai vină!”, a spus una dintre femei. Aceasta a mai afirmat că în ziua respectivă a strâns 40 de euro numai de la suporterii olandezi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE