Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Viorel CataramaCristi Puiu, un mare patriot! Cristian Tudor Popescu, un Rigoletto tragic al secolului XXI!

Postat la: 10.08.2020 - 11:07 | Scris de: Ziua News

0

Viorel Cataramă, candidat la Primăria Capitalei, comentează acid scandalul momentului, generat după ce regizorul Cristi Puiu a declarat că e inuman ca oamenii să poarte mască două ore ca să poată vedea un film. Puiu a fost atacat de jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

"Cristi Puiu, un mare patriot!

Cristian Tudor Popescu, un Rigoletto tragic al secolului XXI! Bufonul regelui. Când stăpânul dorea să transmită un mesaj fără a se implica, apela la bufonul personal. Pe acest personaj nu te puteai supăra!

Cristi Puiu a cerut un lucru de bun-simț, apărătorii dictaturii au sărit ca arși! Jigniri peste jigniri, cap de listă Cristian Tudor Popescu. Vă mai aduceți aminte de Doina Cornea? Acea uriașă femeie și-a riscat viața pentru libertate! A fost criticată, printre alții, de CPT.

Astăzi, același CPT insultă, la îndemnul stăpânilor, pe toți cei care pun libertatea înaintea vieții! Un Rigoletto tragic al secolului XXI.

Este secondat cu brio de alții. Un exemplu: Lucian Mîndruță. "Dacă îmi spun să merg în mâini, ca ordin...te asigur că nu îl execut ". LM uită că ordinul vine printr-o lege, iar legea se respectă, nu-i așa? Deci LM va merge în mâini, mai ales dacă va fi și miluit cu 100 RON pentru asta!

Cristi Puiu, Doina Cornea și mulți alții ca ei, au pus și pun libertatea înaintea vieții.

CPT, LM, și mulți alții ca ei, pun viața înaintea libertății.

Două Românii, o singură țară!", scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE