Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Vrancea: terasele se vor inchide la ora 22:00 in timpul saptamanii; program prelungit in weekend

Postat la: 03.08.2020 - 12:07 | Scris de: Ziua News

0

Terasele din judeţul Vrancea vor fi închise la ora 22.00 în timpul săptămânii, în timp ce în week-end programul va fi până la ora 24.00, potrivit ultimelor decizii ale autorităţilor, relatează News.ro. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a decis noi măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, respectiv modificarea programului de lucru cu publicul al operatorilor economici.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban, anunț de ultimă oră privind pensiile: 'Creșterea trebuie să fie sustenabilă'

Astfel, în judeţul Vrancea, au fost interzise comercializarea şi consumul produselor alimentare şi a băuturilor la terase. În timpul săptămânii, mai precis de luni până vineri, aceste localuri se vor închide la ora 22.00 şi vor putea fi deschise la ora 6.00.

În zilele de sâmbătă şi duminică, terasele se închid la ora 24.00 şi nu vor funcţiona până la aceeaşi oră, 6.00.

Totodată, această modificare este adresată şi operatorilor economici care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc, fiindu-le interzise astfel de activităţi în intervalul orar 23.00-06.00.

În Vrancea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis, totodată, obligativitatea purtării măştii de protecţie în pieţe agro-alimentare între orele 7.00 şi 19.00.

În oboare, tâguri, talciocuri, vrâncenii sunt obligaţi să poarte mască între orele 6.00 -19.00. în staţiile de aşteptare pentru transportul în comun, dar şi în staţiile CFR, persoane, gări, masca se va purta pe tot timpul zilei.

În pieţe, piaţete, grădini publice, parcuri, zone de agreement, e obligatorie purtarea măştii între orele 8.00 -23.00.

În parcările magazinelor, în supermaketuri si hipermarketuri, masca se va purta indiferent de oră, la fel şi în timpul procesiunilor religioase.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE