Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Mircea Sandu admite că în fotbalul românesc sunt meciuri trucate la pariuri!

Postat la: 02.09.2013 - 12:47 | Scris de: Ziua News

0

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a participat la un seminar care a avut loc la Casa Fotbalului şi care a avut ca principală temă de discuţie mafia pariurilor din fotbal. La seminar a mai luat parte şi vicepreşedintele AFAN, Emilian Hulubei.

Intitulat „Don't fix it", seminarul a găzduit discuţii despre măsurile care trebuie luate pentru a stopa flagelul meciurilor de fotbal trucate la pariuri, care ia tot mai mult amploare.

„Ce e important acum e să avem o legislaţie fermă pe această zonă. Admit că suspectez faptul că există meciuri cu probleme la pariuri, dar nedepistate încă. Sunt convins că în maximum un an de zile vom avea conturată şi o legislaţie potrivită. Nu vă aşteptaţi însă să intervenim pe nişte suspiciuni ale presei doar de dragul de a vă oferi scandal. Important e să existe nişte dosare cu probe bine argumentate, aşa cum s-a întâmplat de exemplu în Italia sau Germania, unde federaţiile au luat măsuri în baza anchetelor organelor abilitate", a spus Mircea Sandu, citat de gsp.ro.

Emilian Hulubei a spus că intenţionează implimentarea în România a unei aplicaţii pentru telefon care funcţionează deja în Finlanda, special pentru sesizarea partidelor suspectate ca fiind aranjate de mafia pariurilor.

Marius Mihalcea

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE