Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


ANI: MARCEL PITEIU, fostul director al Romgaz, în conflict de interese

Postat la: 12.09.2014 - 13:57 | Scris de: Ziua News

0

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş în vederea cercetării lui Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş în vederea cercetării lui MARCEL PITEIU, fost director general al Romgaz, pentru săvârşirea infracţiunilor de conflict de interese şi fals în declaraţii.

În calitate de director general şi reprezentant al SNGN Romgaz SA Mediaş, Marcel Piteiu a încheiat şi semnat, în perioada 2009 - 2011, opt contracte de sponsorizare în valoare totală de 12.069.000 lei (aproximativ 2.850.000 euro) între Romgaz (în calitate de sponsor) şi Clubul Sportiv "Gaz Metan" Mediaş (în calitate de beneficiar), potrivit unui comunicat emis de ANI. Marcel Piteiu deţine, în clubul respectiv, calitatea de membru al Consiliului Director.

Întrucât Marcel Piteiu nu a menţionat în declaraţiile de interese depuse în perioada 2011 - 2012 funcţia de membru în Consiliul Director al Clubului Sportiv "Gaz Metan" Mediaş, au rezultat indicii privind săvârşirea de către acesta a infracţiunii de fals în declaraţii.

Marcel Piteiu a deţinut funcţia de director general al Societăţii Naţionale de Gaze Naturale "Romgaz" SA Mediaş în perioada ianuarie 2009 - ianuarie 2012.

Totodată, el a deţinut funcţia de membru în Consiliul Director de la "Gaz Metan" în perioada 24 martie 2005 - 15 mai 2008, iar, începând cu data de 1 martie 2010, Piteiu a fost numit din nou membru în Consiliul Director al clubului sportive, scrie România TV.

ANI menţionează că l-a mai declarat pe Marcel Piteiu în conflict de interese în februarie 2013.

 

 

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE