Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Facebook a cumpărat WhatsApp

Postat la: 20.02.2014 - 09:11 | Scris de: Ziua News

0

Reprezentanții Facebook, cea mai mare rețea de socializare din lume, au anunțat, miercuri, achiziționarea, pentru 16 miliarde de euro, a aplicației de mesagerie multiplatformă WhatsApp pentru telefoanele mobile.

Presa internațională notează faptul că preluarea WhatsApp este cea mai importantă preluare din istoria rețelelor de socializare. Potrivit AFP, patru miliarde de dolari vor fi plătite în numerar, iar restul de 12 miliarde de dolari în acţiuni Facebook. În plus, grupul prevede să vireze trei miliarde de dolari în acţiuni fondatorilor şi angajaţilor WhatsApp într-o perioadă de patru ani după încheierea operaţiunii.

"WhatsApp este pe cale să conecteze un miliard de persoane. Serviciile care ating acest nivel au toate o valoare incredibilă", a comentat fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

WhatsApp numără peste 450 de milioane de utilizatori lunari, dintre care 70% sunt activi zilnic, şi că peste un milion de persoane deschid un cont în fiecare zi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE