Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Înghețată cu 9 E-uri și cu doar 1,3% conținut de cacao în înghețata cu ciocolată

Postat la: 13.08.2014 - 14:52 | Scris de: Ziua News

0

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România a realizat un studiu pe produsele tip înghețată cu cacao/ciocolată ce se regăsesc pe Piața din România.

În cadrul acestui studiu au fost analizate 27 de produse tip înghețată cu cacao/ciocolată, achiziționate în mod aleatoriu și anonim în luna iulie 2014.

Ca urmare a realizării acestui studiu a reieșit faptul că, în ceea ce privește numărul de E-uri, din cele 27 de tipuri de produse analizate, acesta variază între 2 și 9 E-uri: 3.70% din produsele analizate au în conținut 9 E-uri. În ceea ce privește conținutul de cacao, acesta variază între 1,3 și 25%.

Studiul face parte dintr-un proiect de monitorizare a produselor și serviciilor comercializate pe piața românească, derulat de Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România.

 

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE