Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Marș pentru unirea cu Basarabia pe 20 octombrie

Postat la: 20.10.2013 - 13:58 | Scris de: Ziua News

0

Platforma Civică Acțiunea 2012 va organiza duminică, 20 octombrie, cea mai mare manifestație stradală din România pentru unirea cu Republica Moldova. Marșul va porni din Piața Victoriei începând cu ora 14:00.

Un marș de amploare pentru susținerea unirii Basarabiei cu România va fi organizat pe 20octombrie. Acțiunea la care sunt așteptați să participe câteva mii de persoane pornește din Piața Victoriei, iar participanții se vor îndrepta spre Palatul Parlamentului.

Organizatorii marșului susține că: "Unirea face puterea! Un stat mai mare este unul mai puternic. Demnitatea noastră națională trebuie recuperată, iar reîntregirea teritorială ne-ar aduce suflul nou de care ave atâta nevoie, Pentru România, pentru unire, în stradă cu un steag tricolor!"

În principalele puncte din București se împart, zilele acestea, pliante prin care populația este invitată să participe la marș. " Pentru "vina" de a fi români, basarabenii au fost deportaţi, înfometaţi, închişi, torturaţi, ucişi. Dorinţa de reunire cu Patria-Mamă a rămas, însă, în minţile şi inimile multora. Ce ne-a fost luat pe nedrept trebuie să revină acasă prin unirea Republicii Moldova cu România", se arată pe pliante.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE