Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Raport medico-legal pentru Gigi Becali: Suferă de Hernie de disc, spondiloză și gastrită cronică

Postat la: 21.02.2014 - 09:00 | Scris de: Ziua News

0

Gigi Becali nu poate pleca din penitenciar pentru a se opera în afara țării, deși raportul medico-legal întocmit la Constanța arată faptul că acesta suferă de hernie de disc și necesită o intervenție chirurgicală de urgență.

Potrivit raportului medico-legal, publicat de România Tv, Gigi Becali prezintă diagnosticul Hernie de disc circumferențială la vertebrele C5-6 și protuzie discală C6-C7. De asemenea latifundiarul din Pipera suferă de spondiloză cervicală, insuficiență circulatorie vertebro-bazilară, gastrită cronică, dislipidemie și esofagită de reflex.

Medicii care au întocmit raportul spun că hernia de disc este cel mai grav dintre diagnostice și necesită intervenție neurochirurgicală, care, nu poate fi tratată în cadrul spitalelor penitenciar din țara noastră, dar poate fi realizată în spitalele din țară sub pază permanentă.

"Această boală nu face imposibilă executarea pedepsei, cu condiția efectuării intervenției neurochirurgicale recomandată de medicul de specialitate", se arată în concluziile raportului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE