Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Trenuri anulate, din cauza viscolului

Postat la: 25.01.2014 - 12:36 | Scris de: Ziua News

0

Trei trenuri de călători au fost anulte, sâmbătă, din cauza condițiilor meteo. CFR Călători a introdus limitări de viteză pe anumite rute.

"Din cauza ninsorii viscolite au fost introduse limitări de viteză de 50km/h pe relaţiile Chitila- Periş şi Crivina - Brazi, iar pe secţia de circulaţie Bucureşti Băneasa - Lehliu - Feteşti trenurile sunt tractate cu locomotive Diesel.

3 trenuri de călători au fost anulate: trenul R 8012 care circulă în relaţia Feteşti - Bucureşti Obor a fost anulat pe secţia Ciulniţa - Bucureşti Obor, trenul R 8011 care circulă în relaţia Bucureşti Obor - Constanţa a fost anulat pe întreaga relaţie, trenul R 8014 care circulă în relaţia Feteşte - Bucureşti Obor a fost anulat pe relaţia Ciulniţa - Bucureşti Obor.

Călătorii care aveau bilete pentru trenurile Regio anulate vor fi preluaţi de trenurile Interregio aflate în graficul de circulaţie", se arată într-un comunicat al CFR Călători.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE