Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SCANDAL

CSA Steaua a cerut RETROGRADAREA echipei lui Gigi Becali. În plus, palmaresul ar fi deținut de clubul Armatei

Postat la: 27.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fanatik.ro

Războiul dintre CSA Steaua și echipa lui Gigi Becali coninuă cu un nou episod. Prin vocea juristului Florin Talpan, Clubul Sportiv al Armatei a cerut ca echipa finanțată de latifundiarul din Pipera să fie retrogradată pentru că a folosit numele echipei.

"Am depus la Tribunalul București o cerere de chemare în judecată pentru a nu se mai folosi numele Steaua în activitatea comercială.

Folosirea de către FCSB încalcă drepturile asupra mărcii Steaua. FCSB ar trebui să își modifice numele înscris la FRF și LPF. Cei de la FCSB au refuzat să pună în aplicare acea decizie a Înaltei Curți care spunea că nu mai au dreptul să folosească numele Steaua. FRF și LPF nu trebuia să dea dreptul celor de la FCSB să joace în Liga 1, ca o continuatoare a clubului Steaua. FRF și LPF ar fi trebuit să puna în aplicare deciziile Înaltei Curți.

FCSB nu a primit niciodata palmaresul deținut de CSA. Palmaresul echipei de fotbal aparține conform legii CSA Steaua în exclusivitate", a declarat Talpan la Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE