Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

Dinamo - Petrolul, (etapa a 8-a). Vali Lazăr a fost EXCLUS din lotul alb-roșilor. Ora și televizarea meciului

Postat la: 22.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

Dinamo și Petrolul se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21.00, într-unul din cele mai importante meciuri ale etapei a 8-a a Ligii I. Meciul se va disputa pe arena din Ștefan cel Mare și va fi televizat de Antena 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV.

Chiar înaintea confruntării, Vali Lazăr a fost exclus din lotul lui Dinamo. Conducerea alb-roșilor vrea să-l dea la FC Botoşani, la schimb cu Quentin Martinus, informează digisport.ro.

"Este foarte important să legăm câteva rezultate pozitive ca să putem avansa în clasament. Nu contează faptul că jucăm în deplasare, în Ştefan cel Mare, pentru că eu spun că suntem pregătiţi să obţinem un rezultat pozitiv şi i-am simţit toată săptămâna pe băieţi că sunt motivaţi. Pentru mine, un rezultat pozitiv înseamnă să câştigăm cele trei puncte", a spus antrenorul "găzarilor", Tibor Selymes, potrivit site-ului oficial al clubului.

Etapa precedentă, Petrolul s-a impus, pe teren propriu, cu FC Botoșani, în timp ce Dinamo a smuls o remiză norocoasă pe terenul Iașiului.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE