Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a scăpat o femeie din mâinile criminalului în serie „Casanova Killer"

Postat la: 20.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Singura femeie care a reușit să scape din mâinile cunoscutului criminal în serie, „Casanova Killer", Barbara Abel, s-a folosit de un truc care ține de psihologie. Ea a povestit, recent, cel mai greu moment din viața ei.

Când avea 31 de ani, în 1974, era o mamă singură a unui băiat de 6 ani și locuia în West Palm Beach, Florida, împreună cu sora ei geamănă care avea paralizie cerebrală, a fost răpită de cel care ar fi avut la activ peste 30 de crime, supranumit „Casanova Killer". Despre acesta se știa că era obsedat de femei, le urmărea, sub pretextul că le iubește le sechestra, apoi, le ucidea în chinuri groaznice. Conform revistei People,, Barbara l-a „păcălit" pe criminalul în serie că îl va ajuta să-și spună povestea, întrucât este redactor radio. „Știu că își dorea notorietate", a mărturisit Barbara, singura victimă teafără a criminalului Casanova Killer.

După ce și-a luat fiul de la școală, au plecat împreună spre casă. Când au intrat pe ușă, i-a spus fiului ei Dale să meargă să-și caute mătușa. Mergând în bucătărie să ia un pahar cu apă, o voce i-a spus să nu se întoarcă, altfel va fi împușcată. Instinctiv, Barbara s-a întors și a dat nas în nas cu un bărbat, identificat ulterior ca fiind Paul John Knowles, care ținea în mână o armă. A fost dusă într-un dormitor unde sora ei era legată. Knowles i-a spus râzând Barbarei că a încercat să-i violeze sora și că avea de gând să plece împreună cu fiul ei, Dale. Barbara l-a implorat să-i lase fiul în pace și în schimb să o ia pe ea, ceea ce s-a și întâmplat. Fără să știe că avea de-a face cu un criminal în serie, Barbara și-a dat seama că viața ei era în pericol și trebuia să facă ceva ca să supraviețuiască.

Chiar dacă nu i-a fost deloc ușor, Barbara a decis să-l seducă pe Knowles și a început să-l complimenteze în încercarea de a-l determina pe acesta să lase garda jos. Knowles a urcat-o cu forța într-o mașină și au plecat spre Georgia. Pe drum s-au oprit la un motel, unde Barbara a fost violată de către răpitorul ei. Însă Barbara nu s-a lăsat copleșită de ceea ce i s-a întâmplat și a căutat în continuare modalități prin care să-i câștige încrederea lui Knowles, care avea în permanență arma asupra lui și nu ezita să o scoată, dacă simte că este în neregulă.

Prin ușă el i-a spus femeii că știe că nu poate vorbi, dar că el o iubește. După ce a reușit să-și scoată călușul din gură și să-și slăbească legăturile de la mâini, Barbara a sunat la recepție și a spus că este sechestrată. Knowles a reușit să fugă și a continuat să meargă spre Georgia, unde a fost în cele din urmă arestat de poliție, după ce răpise și ucisese alte două persoane. El a fost împușcat mortal de poliție după câteva săptămâni, când a încercat să evadeze. Paul John Knowles, care s-a născut pe 25 aprilie 1946 și a murit pe 18 decembrie 1974, cunoscut și sub numele de The Casanova Killer, a fost legat de moartea a 18 persoane în 1974, însă el susținea că a omorât mult mai multe, cel puțin 35, conform sursei amintite.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE