Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Solistul vocal de la Carla's Dreams e acuzat că ar fi urcat drogat pe scenă la Craiova VIDEO

Postat la: 20.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vocalistul și liderul trupei Carla's Dreams a manifestat un comportament bizar, în timpul unui concert pe care l-a susținut recent, la Craiova. Un fan a filmat momentul îndeaproape și a presupus că artistul ar fi fost „spart de drogat".

Videoclipul a devenit viral pe Tiktok, iar artistul a fost contactat pentru comentarii. Cântărețul a fost filmat în timp ce interpreta piesa „Imperfect", în cadrul unui concert pe care l-a susținut la Craiova. El și-a suflat nasul și părea că mai are puțin și cade din picioare. Unii spectatori au presupus imediat că artistul ar putea fi sub influența băuturilor alcoolice, sau mai rău, a substanțelor interzise.

Cu atât mai mult unul dintre fanii prezenți la concert, care a surprins îndeaproape momentul și a postat videoclipul pe Tiktok, cu următoarea descriere: „Carla's Dreams spart de drogat la concert în Craiova". Printre cei care au redistribuit videoclipul se numără și expertul antidrog Cătălin Țone, care a întărit ipoteza inițială. „Emoție, efervescență, expresivitate, talent, prospețime... Carla's Dreams, Craiova. Aceștia sunt idolii copiilor noștri!", a scris el, pe pagina personală de Facebook.

În urma imaginilor care au făcut mare vâlvă, în ultimele zile, în mediul online, Carla's Dreams a fost contactat de jurnaliștii Realitatea Plus, pentru a i se cere un punct de vedere. Acesta a negat vehement consumul de droguri. „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carla's Dreams nu utilizează substanțe interzise", a transmis artistul.

 

@betokennedy #foryou #foryoupage #fy #carlasdreams ♬ sunet original - ????????BeTo????????

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE