Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












STEAUA - AS TRENCIN 2-3

Steaua a evitat un DEZASTRU financiar. Gigi Becali: "Dacă nu ne calificam, intram în insolvență"

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: realitatea.net

Steaua s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cu mari emoții. Dacă nu elimina din competiție gruparea slovacă AS Trencin, campioana României ar fi ajuns în insolvență, deoarece n-ar mai fi jucat în competițiile europene, în acest sezon!

Informația a fost dezvăluită, chiar de finanțatorul echipei, Gigi Becali. Dacă elevii lui Rădoi acced în grupele Ligii Europa, Steaua va primi 8 milioane de euro, iar eventuala calificare în grupele Ligii Campionilor este răsplătită cu30 de milioane de euro!

"Daca nu ne calificam acum, la revedere, intr-un an intram in insolventa. Nu ma mai interesa, o dadeam cadou. Fotbalul inseamna dat foc la bani. Eu am dat voiam sa fiu faimos dar mi-am dat seama ca e desertaciune, daca castig bani la fotbal stau daca nu castig nu mai stau", a spus Becali, după meciul cu Trencin, la Sport.ro.

Steaua s-a calificat în turul trei prelimnar al Ligii Campionilor, după ce a eliminat-o pe AS Trencin. Roș-albaștrii au fost învinși de campioana Slovaciei, miercuri seară, cu 2-3, pe Național Arena. Elevii lui Rădoi au acces în faza următoare a competiției, grație victoriei din prima manșă, scor 2-0.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE