Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu negociază cu un club din Rusia! Românul îl are contracandidat pe Manuel Pellegrini

Postat la: 18.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul Mircea Lucescu negociază cu gruparea rusă Zenit Sankt Petersburg, a anunțat agentul tehnicianului român, Arcadie Zaporojanu, potrivit EFE, citată de Agerpres. Românului a ajuns la final de contract cu gruparea ucraineană Șahtior Donețk.

"Așa este, au existat contacte cu Zenit. Au fost negocieri preliminare. Este prematur să se spună că Lucescu va semna cu Zenit", a declarat Arcadie Zaporojanu pentru agenția TASS.

Lucescu se va întâlni cu conducerea de la Șahtior după finala Cupei Ucrainei, programată sâmbătă, împotriva Zariei Lugansk.

"Ziua următoare, deși este duminică, Lucescu se va întâlni cu conducerea lui Șahtior. Atunci se va lua o decizie referitoare la cariera sa", a spus Zaporojanu.
Agentul a recunoscut că Lucescu are multe oferte din Turcia, țară unde le-a antrenat pe Galatasaray și Beșiktaș înainte de a semna cu Șahtior. Potrivit agentului, totul depinde de cât de constructive vor fi discuțiile cu Zenit.

Conducerea clubului Zenit îl are în vedere pentru postul de technician și pe chilianul Manuel Pellegrini, care va pleca de la Manchester City la finalul acestui sezon.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE