Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

ACS Poli Timișoara - Astra Giurgiu 1-3. Gafă de cascadorii râsului a portarului Pap / VIDEO

Postat la: 09.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

Astra merge excelent și în campionat. După victoria obținută în fața echipei engleze West Ham United în Liga Europa, giurgiuvenii au câștigat meciul disputat în deplasarea de la Timișoara, scor 3-1 cu ACS Poli, în etapa a 5-a a Ligii I.

Oaspeții au ratat prima ocazie a meciului în minutul 10. Teixeira i-a pasat lui Queiros care a trimis pe poartă, dar portarul Pap și-a făcut datoria. Giurgiuvenii au ratat o nouă ocazie în minutul 27. Dandea a reluat cu capul în bară, mingea pasată de Stan. După 7 minute, Astra a primit penalty, după faultul în careu comis de Cânu asupra lui Florea. Enache a transformat, deschizând scorul.

ACS Poli Timișoara a restabilit egalitatea în minutul 57. Rufino a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Belu. După o ratare a lui Teixeira, Blodrin și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Mijlocașul oaspeților a șutat de la circa 25 de metri, iar Pap a scăpat mingea în propria poartă. Scorul final a fost stabilit de Roșu, în minutul 90, cu un șut la colțul scurt.

Astra ocupă locul 6, cu 8 puncte, iar ACS Poli Timișoara e pe 11, cu 3 puncte, după 5 etape.

Cele două echipe

ACS Poli Timişoara: Pap - Luchin (Belu '14), Scutaru, Cânu (Bărbuţ '46), D. Popescu - Zicu, Llorente, Melinte, Hernandez (Rufino '46) - Elek, Curtean. Antrenor: Dan Alexa.

Astra Giurgiu: Gavrilaş - Queiros, Oros, Dandea, Stan - Enache, Lovin, Teixeira, William (Seto '55) - Florea (Boldrin '65) - Alibec (I. Roşu '86). Antrenor: Marius Şumudică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE