Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA CAMPIONILOR

Apocalipsă pentru Steaua, dacă e eliminată de AS Trencin: "Trăim vremuri grele. Va ajunge în insolvență"

Postat la: 14.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Steaua dispută o dublă manșă cu AS Trencin în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Pentru campioana României, o eventuală eliminare ar însemna un adevărat dezastru. Roș-albaștrii n-ar mai avea dreptul de a evolua în acest sezon în competițiile internaționale.

Fostul jucător al echipei Dinamo, Marius Niculae merge mai departe și anunță că echipa lui Gigi Becali ar putea intra în insolvență dacă slovacii vor accede în turul trei preliminar al Ligii Campioilor.

"Dacă nu vor trece mai departe, trăim vremuri grele, majoritatea echipelor sunt în insolvență și cred că aici se va ajunge și la Steaua.
Din punctul meu de vedere, e bine că o sa fie acolo cu celelalte echipe, cu Dinamo, dar pentru fotbalul românesc nu ar fi bine
", a declarat Marius Niculae la Dolce Sport.

După prima repriză din meciul tur dintre AS Trencin și Steaua, scorul este 0-0. Returul este programat pentru miercurea viitoare, pe Național Arena.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE