Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Ceremonie de arborare a steagului LGBT la Comisia Europeană. Ursula: Azi și în fiecare zi, sunt mândră să fiu alături de comunitatea LGBT

Postat la: 18.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comisia Europeană a arborat steagul LGBTQ în fața sediului său de la Bruxelles. „Astăzi și în fiecare zi, suntem alături de comunitatea LGBTIQ+", a transmis, pe Facebook, Comisia Europeană.

La rândul său, președintele CE, Ursula von der Leyen a lăsat un mesaj de susținere pentru LGBT: „On #IDAHOT, ne reafirmăm angajamentul pentru o Europă unde fiecare este liber să iubească și să trăiască fără teamă. Unde poți fi tu însuți. Azi și în fiecare zi, sunt mândră să fiu alături de comunitatea LGBT".

De remarcat este că von der Leyen nu a scris nimic cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei, pe 15 mai. De asemenea, nu este vorba doar de simplul „steag curcubeu", al LGBT, ci o combinație cu simbolurile transgenderilor și ale altor astfel de persoane. Comisia Europeană a publicat și un video cu arborarea drapelului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE