Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SCANDAL

Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Gigi Becali, din partea unui fost câștigător al Cupei Campionilor Europeni, cu Steaua: "I se rupe de istorie, de tradiție, de palmares"

Postat la: 07.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

Gabi Balint nu mai suportă situația prin care trece Steaua. Cu stema schimbată, cu numele schimbat în Fotbal Club Steaua București (FCSB), fără dreptul de a se antrena și a disputa meciuri pe Ghencea, arena în care steliștii au scris istorie, și fără suporterii care încurajau echipa, fostul fotbalist trage un semnal de alarmă.

Deși nu i-a pronunțat numele lui Gigi Becali, Balint a trimis săgeți către finanțatorul campioanei.

"Ce ne facem cu Steaua?

Suporterii s-au impartit. Galeriile tac. Noi, fostii jucatori daca tacem sau vorbim suntem criticati de ambele tabere. El nu tine cont de nimic din ceea ce inseamna spiritul Stelei si ignora cateva milioane de suporteri facand ceea ce-i dicteaza buzunarul. I se rupe de istorie, de traditie, de palmares. Steaua se duce, incet, incet, acolo unde vrea Dinamo, care s-a dus demult. Echipa departamentala, comunista, bla, bla...

Da, dar e singura echipa care a reusit maximul intr-o perioada grea pentru suporterii ei. Multi s-au nascut atunci. Putini incep sa ramana si se impart. Ne doare pe toti dar lui nu-i pasa. Ce naiba facem cu Steaua?", a scris Gabi Balint, într-o postare pe Facebook.

Fostul atacant a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, transformând una dintre loviturile de departajare, în finala din 1986, cu FC Barcelona. El a evoluat la Steaua în perioada 1980-1990, timp în care a fost folosit în 269 de meciuri și a marcat 69 de goluri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE