Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

BRD Bucharest Open. Andreea Mitu/Patricia Țig vs Oksana Kalașnikova (Georgia)/Demi Schuurs (Olanda), în finala probei de dubla. Ora meciului și televizare

Postat la: 19.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Andreea Mitu și Patricia Țig vor juca finala de dublu a turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), duminică, de la ora 15,00, cu perechea Oksana Kalașnikova (Georgia)/Demi Schuurs (Olanda), pe Terenul Central de la Arenele BNR din Capitală. Meciul va fi televizat de Digi Sport 2.

''Este un sentiment frumos. Este pentru prima oară când formăm ca o echipă. Ne-am înscris doar cu două ore înainte de 'entry list' și le mulțumim organizatorilor pentru acest wildcard. Nu mă așteptam deloc să ajungem în finală. Amândouă suntem jucătoare de pe linia de fund, dar ne simțim bine, ne distrăm și vom încerca să câștigăm'', a spus Mitu, potrivit AGERPRES.

La rândul său, Patricia Țig a spus: ''E pentru prima oară când joc dublu cu Andreea. Îi mulțumesc că m-a acceptat ca parteneră. Sunt fericită pentru calificarea în finală, unde vom face totul pentru a câștiga''.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE