Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CHAMPIONS LEAGUE

LIGA CAMPIONILOR. Steaua București - Partizan Belgrad, prima manșă a turului III preliminar. Ora meciului și televizare

Postat la: 29.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: recentnews.ro

Steaua întâlnește în această seară, de la ora 21.30, campioana Serbiei, Partizan Belgrad în prima manșă a turului III preliminar al Ligii Campionilor. Meciul va fi transmis în direct de PRO TV.

Confruntarea va avea loc pe Național Arena, dar suporterii au accesul interzis, roș-albaștrii își îspășesc ultima etapă de suspendare. Învingătoarea din dubla Steaua - Partizan va accede în play-off-ul Ligii Campionilor, în timp ce învinsa va evolua în play-off-ul Ligii Europa.
Rădoi a primit o veste bună înainte de meci. Căpitanul Varela e apt de joc și va avea misiunea să-l marcheze pe golgheterul Bojinov.

''Să nu primim gol acasă este principalul obiectiv pentru orice echipă gazdă. Este important să nu primim gol la București. Trebuie să ne gândim că este o dublă foarte importantă. Trebuie ca jucătorii să fie concentrați și determinați'', a spus Massimo Pedrazzini, antrenorul din acte al Stelei, în cadrul unei conferințe de presă.

Echipele probabile

Steaua

Cojocaru, Alcenat, Papp, Varela, Guilherme, Muniru, Breeveld, Adi Popa, Hamroun, Chipciu, Tade

Partizan

Z. Zivkovici, Vulicevici, Fabricio, Batazici, Petrovici, Javtovici, A. Zivkovici, Babovici, Brasanac, Oumarou, Bojinov

Manșa secundă va avea loc miercurea viitoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE