Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












STEAUA - PARTIZAN 1-1

Steliștii promit că fac spectacol în returul cu Partizan: "Nu mai avem nimic de pierdut"

Postat la: 30.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: reporterntv.ro

Steaua a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, cu Partizan în prima manșă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Calificarea în play-off-ul competiției se va decide miercurea viitoare, de la ora 21.30, în infernul de la Belgrad. Antrenorul roș-albaștrilor, Mirel Rădoi este optimist în privința calificării.

"Nu mai avem nimic de pierdut. Si noi putem marca in deplasare asa cum au facut-o si ei. Am echilibrat balanta in repriza a doua, e o echipa cu mai mare experienta internationala decat noi. Cred ca daca stadionul va fi arhiplin acolo vom juca altfel. Nu va fi un dezastru daca nu ne calificam. Vom vedea dupa aceasta dubla. E important sa-i recuperam fizic si psihic pe jucatori.

Noi speram sa ne calificam, cred ca am aratat ca meritam sa castigam. E important sa credem in aceasta calificare. Cred ca rezultatul este echitabil", a declarat Mirel Rădoi, la Sport.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE